Resultaten voor tuin bekijken

tuin bekijken
Open tuinen Landelijke Gilden.
Bestel de Open tuinengids 2018. Fietsen van tuin tot tuin? Wil je zelf deelnemen aan Open tuinen? Nieuwe Open tuinengids. Bestel hem tijdig! Open tuinen 2018. Bezoekers kunnen deze zomer terecht in 189 Open tuinen. Maak een kerstboom met materiaal uit de tuin. Meer nieuws bekijken.
Tuinontwerp Tuincentrum De Molen.
Elk tuinontwerp begint met een verkennend gesprek ter plaatse. Ter plaatse bekijken we vooral de inrichting en inplanting van de woning tegenover haar omgeving en de zon. Dit geeft al snel een beeld van wat een tuin kan bieden aan meerwaarde voor de woning en haar omgeving.
De meest bezochte tuinsite van België en Nederland.
Je ziet het en je hoort het al in de tuin. Ondanks de bittere koude van de afgelopen dagen, denken vogels toch al aan broeden. Wil je graag dat er in het voorjaar vogels in jouw tuin komen wonen, dan Lees meer.
Home Tuinen Verde. Home Tuinen Verde.
Een perfect aangelegde tuin kan enkel mooi blijven door goed onderhoud. Wij trachten onze tuinen zo onderhoudsvriendelijk mogelijk te creëren maar geen onderhoud aan een tuin bestaat jammer genoeg niet. Als u het niet ziet zitten om dit zelf te doen en u wenst graag iemand die wekelijks, maandelijks of 2x per jaar voor een grote onderhoudsbeurt langskomt, kunnen wij u hier ook in helpen. Tijdens een verkennend gesprek bij je thuis toon ik wat je van mij kan verwachten. Tegelijkertijd krijg ik op die manier een indruk van de buitenruimte. Daarna toon ik je impressies van realisaties en tot slot bepalen we een termijn en een vaste prijs. Vervolgens bekijken we wat je wensen en verwachtingen zijn.
Tuinconcept Mertens Tuinconcept Mertens.
Tuinconcept Mertens Tijd voor uw tuin. De tuin wordt een steeds belangrijker onderdeel van de leefomgeving. Tuinconcept Mertens Tijd voor uw tuin. Tuinconcept Mertens Tijd voor uw tuin. Tijd om met u een tuinconcept op te stellen, om samen uw ideeën te bekijken en uit te werken.
Tuincentrum Goessens.
Nieuwe Riverdale collectie! Klik hier om de folder te bekijken. Keep warm en snuggle up! Vogels en de tuin. Op zoek naar een uniek geschenk? In onze geschenkafdeling vindt u beslist wat u zoekt. U vindt er ook een ruime collectie decoratiemateriaal.
MijnTuin on the App Store.
Het laat u toe om uw laatste berichten te bekijken, een status update te publiceren, de planten uit uw tuin te bekijken en geeft ook een overzicht van alle MijnTuin tuiniers. Tevens krijgt u tuinadvies op maat van uw tuin en uw planten.
Belgische en Nederlandse Open Tuinen en Open Exotentuinen.
De tuin heeft in de winter van 2016/17 een update gehad, na 14 jaar mocht dit eens. We zitten nu ruimer en er zijn natuurlijk meer mooie planten om te bekijken. Kom nu de volledige tuin bekijken tijdens de Openexoten-dagen, waaronder een heuse jungle waar je kan in rond slenteren, een strandje.

Contacteer ons