Resultaten voor tuinen aan het water

tuinen aan het water
Zwemvijvers Tuinonderneming, tuinen, tuinaanleg, zwemvijvers Dieter Castelein.
De zwemvijver, de steenkorven, het terras en het bijgebouw. TUINONDERNEMING Dieter Castelein. Ook in een bosrijke omgeving. Dit project in Koekelare integreert een zwemvijver in een bosrijke omgeving. De rododendrons en. TUINONDERNEMING Dieter Castelein. Bloemen en water. In Koksijde geven een zwemvijver en een grote verscheidenheid aan bloemen een extra grandeur.
Water in de tuin Nieuws Tuinen Desoete.
Tuinen Desoete achter de schermen. Altijd in beweging. We laten U een wandeling maken met foto's' van gerealiseerde projecten. We staan voor u klaar met een team van geschoolde vakmensen voor zowel het ontwerp, de aanleg als het onderhoud van uw tuin. Met meer dan 25 jaar ervaring in het vak kunnen wij ook van uw tuin een droomtuin maken. Op uw aanvraag komen wij vrijblijvend langs om onze manier van werken toe te lichten of een vrijblijvende offerte te maken. Bekijk onze realisaties. Water in de tuin.
Tuinen in beeld: Verkavelingswoning met water omringd.
VOLG ONS VIA. Tuinen in beeld: Verkavelingswoning met water omringd. Tuinen in beeld: Verkavelingswoning met water omringd. Gewijzigd op 4/06/2013 door Daan Slingers. Midden in een verkaveling wonen, maar toch het gevoel hebben je eigen plek binnen te komen? Dat bewijst deze minimalistische tuin.
tuinen-aan-het-water Buro Robert Broekema.
Manhove Tuinen Welkom.
Van nivelleren over het plaatsen van alle putten en aansluitingen. MANHOVE Tuinen, Als we voor u wat kunnen betekenen. Indien u graag met ons zou samenwerken kan u van hier naar ons contactformulier. Wij nemen dan met u contact op en maken een afspraak. Een eerste afspraak is steeds vrijblijvend. ONZE WERKEN IN BEELD. ALL Aanleg Bedrijven Onderhoud. Als een vis in klaar water.
Dica Tuinen Lochristi tuinontwerper: tuinonderhoud, tuinaanleg, waterpartijen.
Water in de tuin. Schakel Dica Tuinen bvba in Lochristi in voor het ontwerp van uw droomtuin en creëer samen een duurzaam rustgevend paradijs. Dica Tuinen in Lochristi is een jong en dynamisch tuinaanlegbedrijf dat oorspronkelijk van start ging als eenmanszaak onder leiding van tuinontwerper Didier Van Der Eeken. Hij begon met de aanleg van terrassen en opritten, aanplanten van hagen, bomen en vaste planten, het plaatsen van schermen, renovatie van bestaande tuinen., Intussen is het bedrijf geëvolueerd tot een zaak met meerdere personeelsleden die zich met hart en ziel inzetten voor uw oase van rust. Dica Tuinen bvba staat garant voor een kwaliteitsvolle en duurzame aanleg van grote en kleine tuinen, daktuinen en bedrijfsterreinen. En ook voor het onderhoud, het aanleggen van waterpartijen of het plaatsen van afsluitingen bent u hier aan het juiste adres.
Strakke Moderne Tuinen Greenarchitects uw Tuinarchitect voor Modern en Strak.
Cortenstaal DS Heusden. strakke moderne tuinen. Interesse in een strakke moderne tuin? Bij Stefaan bent u zeker van.: grondig overleg van eerste concept tot uitwerking. een uitgebreide digitale opmeting van het terrein. een uitzonderlijk en uniek tuinontwerp, volgens uw wensen.
Grote tuinen Tuinaannemer. Tuinideeën Tuinaannemer.
Vind een tuinaannemer. Bekijk hier de tuinen uit de categorie Grote" tuinen" 1000 m.: Waar grenzen vervagen tot achter de horizon. Naadloos moest de overgang zijn van huis naar tuin en omgeving, vertelt tuinaannemer Frederiek Snaet. Met zijn eigen tuin wil hij aantonen hoe belangrijk het is een tuinaannemer te contacteren vooraleer de bouw van je woning begint. Ook naar onderhoud toe wil hij een voorbeeld stellen van hoe je met minimale ingrepen maximaal geniet. Alles over dit project. Het levende canvas van de meester. Toen tuinaannemer Luc Vancoppenolle het perceel in 2005 kocht, had hij al een duidelijk idee voor ogen. Naar achteren toe helt de tuin sterk naar het omliggende weidelandschap. Toch moest hij op elk niveau perfect toegankelijk blijven. Rond een centrale zichtas ontwierp Luc met oog voor detail en perfectie diverse tuinkamers met zwembad, koivijver, petanquebaan en moestuin. Achterin liet hij alle speelruimte voor de ezeltjes. Alles over dit project. Vakkundig uit de klei getrokken. De uitdagingen stapelden zich op in dit project in het landelijke Bellegem. Steile hellingen kenmerken het natte perceel, dat zware kleigrond koppelt aan een hoge grondwaterstand.
Zoveel soorten tuinen.
De tuinarchitect zal in dit geval ook kiezen voor beplanting waar weinig snoeiwerk aan nodig is. U kan natuurlijk ook altijd beroep doen op ons team die het onderhoud van uw tuin voor hun rekening neemt. Waterpartijen in de tuin: Gaande van een zwemvijver voor de wat grotere tuinen of een waterelement in een kleine tuin water kan in elke tuin de nodige rust brengen.

Contacteer ons