Meer resultaten voor tuinen aan het water

tuinen aan het water
Als een vis in het water. in mijn tuin! Tuinaannemer.
Omdat water zo belangrijk is voor de eigenaars, zorgde André dat ze niet alleen vanop het nieuwe, ruimere hardhouten terras, maar zelfs vanuit de woonkamer kijken op een strakke waterval in ruwe blauwe hardsteen, vervat in het groen. De waterstraal kan trouwens mooi worden opgelicht met energiezuinige led-verlichting. Een feeëriek schouwspel als je s avonds na een lange dag met een heerlijk glaasje wijn wat uitblaast. En uitblazen kan beslist in deze tuin, want naast het scheerwerk van de hagen dat ze twee keer per jaar met een gerust hart overlaten aan André, is het onderhoud minimaal. Deze tuin won goud in de categorie groot in de wedstrijd van de Vlaamse tuinaannemer 2013-2014. Vind hier een tuinaannemer in je buurt. Terug naar alle grote tuinen.
Tuinvoorbeelden Visser Tuinen.
Bekijk dit project. Ontwerp met een uitgesproken element Visser Tuinen heeft het waterelement ontworpen. Bekijk dit project. Strakke, moderne tuin. Ontwerp strakke moderne tuin In juni 2013 leverden we deze stoere tuin op die zich k. Bekijk dit project. Onderhoudsvriendelijke achtertuin aan het water.
Moderne Tuinen Luxe tuininspiratie HOOG design.
Draag je zelf zorg voor het onderhoud, maar heb je weinig tijd of is tuinieren geen hobby? Laat je dan adviseren over onderhoudsvrije tuinen of onderhoudsarme tuinen. De groene elementen in je moderne strakke tuin zijn dan wat minder aanwezig dan in een landelijke tuin, maar de vakkundige hoveniers weten ook aan een onderhoudsvrije tuin natuurlijke elementen toe te voegen.
Strakke tuinen Archives Tuinarchitect Annelies Defever.
Het gazon en de inbreng van de plantvlakken hierin zorgen voor een leuke loopruimte en verstopplaatsen voor de kinderen. In deze moderne tuin kan er naar hartelust gespeeld en geleefd worden! Ook geïnspireerd om uw droomtuin te laten ontwerpen? fusion-button.button-4widthauto: Contacteer mij voor meer info. Gezellige moderne tuin in Jabbeke Gezellige moderne tuin in Jabbeke. Gezellige moderne tuin in Jabbeke. Annelies Defever 2017-04-12T1644570000.: Gezellige moderne tuin in Jabbeke. Ook geïnspireerd om uw droomtuin te laten ontwerpen? fusion-button.button-5widthauto: Contacteer mij voor meer info. Tuin met moderne tuinafscheiding in Woumen Tuin met moderne tuinafscheiding in Woumen. Tuin met moderne tuinafscheiding in Woumen. Annelies Defever 2017-04-12T1644570000.: Tuin met moderne tuinafscheiding in Woumen. Ook geïnspireerd om uw droomtuin te laten ontwerpen? fusion-button.button-6widthauto: Contacteer mij voor meer info. Tuin met bloemenborders in Veurne Tuin met bloemenborders in Veurne. Landelijke tuinen, Strakke tuinen.
Parken en Tuinen Toerisme Kortrijk.
Geschiedenis en erfgoed. Creatieve stad aan de Leie. Fietsen, wandelen en varen. Parken en Tuinen. Bistro en restaurant. Criteria fijne adressen. Boek een overnachting. Zien en doen. Parken en Tuinen. Parken en Tuinen. Het Koning Albertpark. Het Koning Albertpark heette oorspronkelijk het Leiepark. Het werd in 1905 aangelegd op een gedempte Leiebocht. Het Leiepark werd in 1935 omgedoopt tot het Albertpark, en in 1968 tot het Koning Albertpark. Dit open stadspark van twee hectare omzoomt het kruispunt van de belangrijke Kortrijkse waterwegen. De twee Leiearmen en het kanaal Bossuit-Kortrijk komen hier samen. Zo splitst het water het park in vier, door bruggen verbonden delen.
Water en Rotsen Symboliek Visit Hasselt.
Het hoofdgebouw van de Japanse Tuin, het theehuis, weerspiegelt in het water en gaat zo ten volle op in de tuin, zonder zijn architecuur er aan op te willen dringen. Doordat de leefruimte niet op de grond rust, zorgt dit voor natuurlijke koeling, terwijl de ver uitstekende dakrand rechtstreekse zoninval vermijdt. Het keienstrand roept de sfeer op van een strand waar zowel eb als vloed hun invloed laten gelden. In de oude Japanse tuinen zijn plaatsen zoals deze de plek bij uitstek om de kois te voeren en te genieten van het water.
Tuinen Dhaenens Zwemvijvers.
Uw vijver wordt bij normaal gebruik gewoon gevuld met leidingwater. Indien nodig, kunnen we de hardheid van het water bijsturen. VIJVERBENODIGDHEDEN EN ONDERHOUD. Heeft u al een zwemvijver? Ontdek ons assortiment vijverbenodigdheden voor zowel grote als kleine vijvers. Bij Tuinen Dhaenens vindt u alles voor een duurzaam onderhoud. Van filters en luchtpompen tot verwarmingselementen, uv-lampen, waterbehandelingsproducten of decoratie. Reken ook op ons deskundig advies bij de aanschaf van nieuwe waterplanten. ALTIJD ZUIVER WATER. In uw vijver vinden heel wat biologische processen plaats. Daarbij komen stoffen vrij zoals ammoniak of zwavelverbindingen. Zwemvijvers bestaan daarom uit twee delen: een zwemgedeelte en een filtergedeelte. Uw zwemwater wordt gefilterd door een slimme combinatie van planten en bacteriën. Door de watercirculatie te stimuleren met een luchtpomp, worden de afvalstoffen sneller afgegeven aan de atmosfeer.
Zoveel soorten tuinen.
De tuinarchitect zal in dit geval ook kiezen voor beplanting waar weinig snoeiwerk aan nodig is. U kan natuurlijk ook altijd beroep doen op ons team die het onderhoud van uw tuin voor hun rekening neemt. Waterpartijen in de tuin: Gaande van een zwemvijver voor de wat grotere tuinen of een waterelement in een kleine tuin water kan in elke tuin de nodige rust brengen.
tuinen-aan-het-water Buro Robert Broekema.

Contacteer ons