Meer resultaten voor tuinen aan het water

tuinen aan het water
Parken en Tuinen Toerisme Kortrijk.
Geschiedenis en erfgoed. Creatieve stad aan de Leie. Fietsen, wandelen en varen. Parken en Tuinen. Bistro en restaurant. Criteria fijne adressen. Boek een overnachting. Zien en doen. Parken en Tuinen. Parken en Tuinen. Het Koning Albertpark. Het Koning Albertpark heette oorspronkelijk het Leiepark. Het werd in 1905 aangelegd op een gedempte Leiebocht. Het Leiepark werd in 1935 omgedoopt tot het Albertpark, en in 1968 tot het Koning Albertpark. Dit open stadspark van twee hectare omzoomt het kruispunt van de belangrijke Kortrijkse waterwegen. De twee Leiearmen en het kanaal Bossuit-Kortrijk komen hier samen. Zo splitst het water het park in vier, door bruggen verbonden delen.
Als een vis in het water. in mijn tuin! Tuinaannemer.
Omdat water zo belangrijk is voor de eigenaars, zorgde André dat ze niet alleen vanop het nieuwe, ruimere hardhouten terras, maar zelfs vanuit de woonkamer kijken op een strakke waterval in ruwe blauwe hardsteen, vervat in het groen. De waterstraal kan trouwens mooi worden opgelicht met energiezuinige led-verlichting. Een feeëriek schouwspel als je s avonds na een lange dag met een heerlijk glaasje wijn wat uitblaast. En uitblazen kan beslist in deze tuin, want naast het scheerwerk van de hagen dat ze twee keer per jaar met een gerust hart overlaten aan André, is het onderhoud minimaal. Deze tuin won goud in de categorie groot in de wedstrijd van de Vlaamse tuinaannemer 2013-2014. Vind hier een tuinaannemer in je buurt. Terug naar alle grote tuinen.
Tuinvoorbeelden Visser Tuinen.
Bekijk dit project. Ontwerp met een uitgesproken element Visser Tuinen heeft het waterelement ontworpen. Bekijk dit project. Strakke, moderne tuin. Ontwerp strakke moderne tuin In juni 2013 leverden we deze stoere tuin op die zich k. Bekijk dit project. Onderhoudsvriendelijke achtertuin aan het water.
Moderne Tuinen Luxe tuininspiratie HOOG design.
Pure eenvoud in een moderne tuin met zwembad. Tuinontwerpen aan het water. t Groene Plan. t Groene Plan. Exclusieve tuin met hybride zwemvijver in Heist-op-den-berg. t Groene Plan. t Groene Plan. Becaus exclusieve tuinen. Becaus exclusieve tuinen. Verlengde van de woonkamer.
Strakke tuinen Archives Tuinarchitect Annelies Defever.
Het gazon en de inbreng van de plantvlakken hierin zorgen voor een leuke loopruimte en verstopplaatsen voor de kinderen. In deze moderne tuin kan er naar hartelust gespeeld en geleefd worden! Ook geïnspireerd om uw droomtuin te laten ontwerpen? fusion-button.button-4widthauto: Contacteer mij voor meer info. Gezellige moderne tuin in Jabbeke Gezellige moderne tuin in Jabbeke. Gezellige moderne tuin in Jabbeke. Annelies Defever 2017-04-12T1644570000.: Gezellige moderne tuin in Jabbeke. Ook geïnspireerd om uw droomtuin te laten ontwerpen? fusion-button.button-5widthauto: Contacteer mij voor meer info. Tuin met moderne tuinafscheiding in Woumen Tuin met moderne tuinafscheiding in Woumen. Tuin met moderne tuinafscheiding in Woumen. Annelies Defever 2017-04-12T1644570000.: Tuin met moderne tuinafscheiding in Woumen. Ook geïnspireerd om uw droomtuin te laten ontwerpen? fusion-button.button-6widthauto: Contacteer mij voor meer info. Tuin met bloemenborders in Veurne Tuin met bloemenborders in Veurne. Landelijke tuinen, Strakke tuinen.
De tuinen van het Tillensblok Leefmilieu Brussel.
Datum van de update: 30/05/2017. Videoreportage De tuinen van het Tillensblok op Vimeo. Het plan van aanleg van de tuinen op de fiche Info-Werkzaamheden die aan deze groene ruimte gewijd is pdf. De tuinen van het Tillensblok op Brussels Gardens.
Tuinen Yves Vandenbussche Landschaps en tuinarchitect, groenaanleg en onderhoud Passendale Vijvers.
Home I Tuinen I Producten I Realisaties I Contact I. Planten I Vijvers I Omheiningen en poorten I. Een vijver is meestal het middelpunt van elke tuin. De vijver hoeft echter niet centraal gelegen te zijn. Hij kan zich even goed aan de zijkant van de tuin bevinden, zoals bijvoorbeeld net naast een klein terras waar u volledig tot rust kan komen en kan genieten van het klaterende water.
Duurzame verticale drainage voor tuinen en terreinen met stagnerend water De Jonghe Eeklo.
Duurzaam verticaal draineren. Omdat we de laatste jaren steeds meer geconfronteerd worden met waterproblemen in tuinen en op terreinen hebben we besloten te investeren in de drainjet. Deze machine kan op een zeer effectieve manier het water terug naar de grondwatertafel laten sijpelen.
Zoveel soorten tuinen.
De tuinarchitect zal in dit geval ook kiezen voor beplanting waar weinig snoeiwerk aan nodig is. U kan natuurlijk ook altijd beroep doen op ons team van Herbasfeer die het onderhoud van uw tuin voor hun rekening nemen. Waterpartijen in de tuin: Gaande van een zwemvijver voor de wat grotere tuinen of een waterelement in een kleine tuin water kan in elke tuin de nodige rust brengen.

Contacteer ons