Meer resultaten voor japanse tuinen hasselt

japanse tuinen hasselt
Japanse Tuin Toerisme Limburg.
De Japanse tuin van Hasselt ligt tussen de binnenstad en de grote ring, maar straalt toch een aangename rust uit. Het is een ideale plaats om wat rond te lopen en te genieten van het steeds wisselende uitzicht of om zomaar ergens te gaan zitten en te luisteren naar het stromende water.
Japanese Garden Hasselt 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
Voor onze eerste huwelijksverjaardag trokken wij een weekendje naar Hasselt. Een bezoek aan de Japanse tuinen mocht zeker noet ontbreken. Een zeer leuke plaats om rustig te vertoeven en te genieten van de Japanse natuur. Een klein monpuntje is de prijs.
Japanse Tuin Hasselt Belgiƫ. Informatie Reviews Japanse Tuin Zoover.
Japanse Tuin scoort een 79, uit 10, op basis van 18 reviews. Acties voor Japanse Tuin. Review toevoegen Foto's' toevoegen Video's' toevoegen Accommodatie toevoegen Bezienswaardigheid toevoegen Print reviews RSS feed. Informatie over Hasselt. Vraag en Antwoord Hasselt. Bezienswaardigheden in Hasselt.
Openingsuren Japanse tuin in Hasselt.
Andere toerisme in regio Hasselt Populair in Hasselt. Witte Nonnenstraat 19 3500 Hasselt. Biezenstraat 45 3500 Hasselt. Winkel gratis toevoegen. Openingsuren van alle Aldi winkels. Openingsuren van alle Decathlon winkels. Openingsuren van alle Lidl supermarkten. Openingsuren van alle Colruyt supermarkten.
Japanse Tuin Hasselt UiT in Vlaanderen.
Van 5 augustus 2018 tot 28 oktober 2018. Geleide wandeling Japanse Tuin. Japanse Tuin Hasselt. Begeleide uitstap of rondleiding. Van 24 maart 2018 tot 31 oktober 2018. Tentoonstelling Roos Van de Velde. Japanse Tuin Hasselt. Toon volledige agenda van Japanse Tuin.
Japanse Tuin Visit Hasselt.
Japanse Tuin Vandaag. Stadswandeling met gids op zondag maandag. Stadswandeling met gids op zondag en maandag. 12 dingen die je niet mag missen in Hasselt. 10 dingen die je niet mag missen in Hasselt! Hasselt in 48 uur Tijd om te genieten.

Contacteer ons