Meer resultaten voor japanse tuinen hasselt

japanse tuinen hasselt
Theedemonstraties Japanse Tuin Visit Hasselt.
Je moet het minstens een keer in je leven meemaken: de wonderlijke Japanse theeceremonie, een ritueel dat kunst en traditie verenigt. Elke maand organiseert de Japanse Tuin zon demonstratie. Onze theemeester Staf Daems legt hierin de principes van de theeceremonie uit en voert vervolgens zelf een demonstratie uit in de stijl van zijn theeschool Urasenke, een van de grote drie scholen in Japan. Op het einde kun je zelf van een kopje matcha-thee genieten. Meer informatie vind je op de website van de theemeester. Per sessie zijn er 15 plekken beschikbaar. Prijs: 18 p.p, toegang Tuin inbegrepen senioren 65 1650, p.p, UiTpas en kinderen tot 12 jaar 12 p.p. Als u recht heeft op één van de reductietarieven hierboven, gelieve dan een mailtje te sturen naar japansetuin@hasselt.be en wij helpen u verder. Voor 2019 zijn de data van de theedemonstratie als volgt.: Op elk van deze dagen vindt de theedemonstratie driemaal plaats: om 1130, 1300: en 1500. Let bij het kopen van uw ticket goed op dat u een ticket koopt voor het tijdstip waarop u graag deel zou willen nemen. 18 maart 2019. Is er iets mis met deze pagina? NIETS MISSEN VAN HASSELT?
Eerste sushifestival in Japanse Tuin lokt 10.000 bezoekers TV Limburg.
Human Interest 15/04/2018 1830.: Eerste sushifestival in Japanse Tuin lokt 10.000 bezoekers. Groot Succes Japanse Tuin PXL Studenten Sushifestival. Embed deze video. door Dirk Billion. Het eerste sushifestival in de Japanse tuin in Hasselt was met een dikke tienduizend bezoekers een echt succes.
Eerste sushifestival in Japanse Tuin in Hasselt vandermaesen.be.
Op 15 april vindt in de Japanse Tuin van Hasselt het eerste sushifestival van België plaats. Naast sushi kan je genieten van Aziatische hapjes en verschillende workshops georganiseerd in de zen-sfeer van de Japanse Tuin. Echt iets voor sushi-lovers dus!
Japanese Garden Hasselt 2019 Alles wat u moet weten VOORDAT je gaat TripAdvisor.
Japanse tuin is super om te bezoeken met een 2 jarige tijdens de bloesemperiode. Supermooie, rustgevende locatie. Datum van activiteit: april 2018. Beoordeeld op 13 januari 2019. Rustgevende wandeling na een druk bezoek in Hasselt. Aanrader in het voorjaar als er bloessems zijn!
Japanse Tuin Hasselt België. Informatie Reviews Japanse Tuin Zoover.
Japanse Tuin scoort een 94, uit 10, op basis van 18 reviews. Acties voor Japanse Tuin. Review toevoegen Foto's' toevoegen Print reviews RSS feed. Informatie over Hasselt. Vraag en Antwoord Hasselt. Bezienswaardigheden in Hasselt. Plopsa Indoor Hasselt. Disneywinkel De Magische Poort.
Japanse Tuin Hasselt, Limburg.
May 4, 2014. Als Hasselaar kan je met de UiTpas van de Stad Hasselt naar hartenlust gratis de Japanse Tuin ontdekken. Te koop bij Toerisme Hasselt, CC Hasselt en andere locaties. Je krijgt je UiTpas dadelijk mee. Japanse Tuin March 14, 2014.
Japanse Theetuin Hasselt 4 reviews DagjeWeg.NL.
Japanse Tuin Hasselt in Hasselt leent zich ook goed voor een vriendinnendag, high of afternoon tea, familiedag, kinderfeestje en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen. Prijsinformatie is indicatief en per persoon. Volwassenen: 600, p.p. 65: 450, p.p. Studenten: 100, p.p. Let op: prijzen zijn altijd prijzen vanaf, vrijblijvend en onder voorbehoud. Kinderen tot twaalf jaar hebben gratis entree. Dit uitstapje is toegankelijk voor mindervaliden. De voorzieningen bestaan uit: Rolstoeltoegankelijk Alle paden zijn breed én toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er zijn twee rolstoelen te reserveren. Honden zijn niet welkom in de tuin. Gouverneur Verwilghensingel 23 3500 Hasselt, Limburg-Belgie. boek hotel Hasselt. In de regio. Wat te doen in Hasselt? Wat te doen in Limburg-Belgie provincie? Tuinen Hasselt 1.
Japanse tuin Hasselt: check informatie goedkope tickets! Goedkoop.be.
In 1985 tekenden de Belgische stad Hasselt en de Japanse stad Itami een overeenkomst waardoor zij in vriendschap verbonden werden. Om een symbolische aanwezigheid van de Japanse cultuur in Hasselt zichtbaar te maken, werd er een aantal jaren later bedacht om een Japanse Tuin te ontwerpen.
Japanse tuin Hasselt Openingsuren Gouverneur Verwilghensingel.
Top 10 winkels altijd open. Openingsuren Japanse tuin Hasselt. Japanse tuin in Hasselt is momenteel gesloten. Japanse tuin Hasselt. 3500 Hasselt Categorie: Toerisme. Deze week: 25 mrt. Volgende week: 01 apr. Maandag 25 maart 01 april. Dinsdag 26 maart 02 april.

Contacteer ons