Resultaten voor moderne tuinschermen

moderne tuinschermen
Tuinschermen: Materialen, prijzen en mogelijkheden.
Een tuinscherm kan aan de bovenzijde ook met een boog afgewerkt worden of van een gaaswerk worden voorzien. De prijs van tuinschermen varieert tussen de 15 en 500 euro naargelang het formaat en gekozen materialen. Bekijk hier alle prijzen van de verschillende tuinschermen.
Tuinafsluitingen en tuinschermen Horta.
Die kan je makkelijk bekomen door rond je tuin een mooie afsluiting te plaatsen of door in je tuin als het ware een tuinkamer in te richten. Hierbij baken je een zone af in je tuin die je aan het oog onttrekt met een tuinafsluiting, tuinschermen, schanskorven, een prieel of zelfs een volledige kant en klare tuinkamer.
Tuinschermen: de mogelijkheden en de gemiddelde prijzen.
Kunststof tuinschermen hebben een strakke look en passen daarom goed in moderne tuinen. Heeft u een voorkeur voor houten tuinschermen, maar wilt u wel profiteren van het gemak van kunststof tuinafscheiding? Er zijn ook kunststof tuinschermen met een houten look verkrijgbaar.
Tuinschermen, houten schermen of kunststof schutting plaatsen!
Een meer moderne aanpak is het plaatsen van een kunststof schutting. Voornamelijk een schutting in Padouk hardhout of kunststof tuinschermen geven een duurzaam resultaat. Maak een wandeling doorheen het album met onze realisaties van Tuinschermen en krijg een beter beeld van wat mogelijk is.
Tuinschermen Modern Paulussen houthandel de specialist in hardh.
Strakke, moderne tuinschuttingen zijn een grote trend van de laatste jaren. Doordat u een hardhouten gevelbekleding tegen palen vastmaakt, blijven de palen onzichtbaar. De palen worden maximaal elke 75cm in de grond geplaatst. Deze kan u best in de houtsoort azobé nemen. Azobé is de sterkste houtsoort in grondcontact. Afhankelijk van uw voorkeur, kan u elk profiel gevelbekleding hiertegen bevestigen. De verschillende profielen kan u bekijken onder gevelbekleding. Info of interesse? Vraag je offerte aan. of contacteer ons. We doen ons om u verder te helpen. Vraag je offerte aan. Paulussen hardhouthandel staat reeds jaren bekend als dé specialist in Houten tuinschermen.

Contacteer ons