Resultaten voor moderne tuinschermen

moderne tuinschermen
Tuinschermen: Materialen, prijzen en mogelijkheden.
Een tuinscherm kan aan de bovenzijde ook met een boog afgewerkt worden of van een gaaswerk worden voorzien. De prijs van tuinschermen varieert tussen de 15 en 500 euro naargelang het formaat en gekozen materialen. Bekijk hier alle prijzen van de verschillende tuinschermen.
Tuinschermen: de mogelijkheden en de gemiddelde prijzen.
Kunststof tuinschermen hebben een strakke look en passen daarom goed in moderne tuinen. Heeft u een voorkeur voor houten tuinschermen, maar wilt u wel profiteren van het gemak van kunststof tuinafscheiding? Er zijn ook kunststof tuinschermen met een houten look verkrijgbaar.
Tuinschermen Horta.
Voor een stevige montage van tuinschermen. Hillhout Elan Scherm Excellent. Tuinscherm met een verfijnde vormgeving die uitstekend past bij een moderne tuinstijl. Caldeira Verticaal Gesloten Tuinscherm In Thermowood. De specifieke donkerbruine kleur van thermowood geeft dit scherm de mooie kwalitatieve uitstraling van tropisch hardhout.
Tuinschermen, houten schermen of kunststof schutting plaatsen!
Een meer moderne aanpak is het plaatsen van een kunststof schutting. Voornamelijk een schutting in Padouk hardhout of kunststof tuinschermen geven een duurzaam resultaat. Maak een wandeling doorheen het album met onze realisaties van Tuinschermen en krijg een beter beeld van wat mogelijk is.
Tuinschermen Modern Paulussen houthandel de specialist in hardh.
Strakke, moderne tuinschuttingen zijn een grote trend van de laatste jaren. Doordat u een hardhouten gevelbekleding tegen palen vastmaakt, blijven de palen onzichtbaar. De palen worden maximaal elke 75cm in de grond geplaatst. Deze kan u best in de houtsoort azobé nemen. Azobé is de sterkste houtsoort in grondcontact. Afhankelijk van uw voorkeur, kan u elk profiel gevelbekleding hiertegen bevestigen. De verschillende profielen kan u bekijken onder gevelbekleding. Info of interesse? Vraag je offerte aan. of contacteer ons. We doen ons om u verder te helpen. Vraag je offerte aan. Paulussen hardhouthandel staat reeds jaren bekend als dé specialist in Houten tuinschermen.

Contacteer ons