Resultaten voor japanse tuin hasselt prijs

japanse tuin hasselt prijs
Japanese Garden Hasselt 2018 Alles wat u moet weten voordat je gaat TripAdvisor.
de gekregen brochure geeft wat meer inzicht in de opbouw van de tuin. Stel Henk D een vraag over Japanese Garden. Bedank Henk D. Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf. 1 week geleden beoordeeld via mobiele applicatie. 1 week geleden beoordeeld. Voor onze eerste huwelijksverjaardag trokken wij een weekendje naar Hasselt. Een bezoek aan de Japanse tuinen mocht zeker noet ontbreken. Een zeer leuke plaats om rustig te vertoeven en te genieten van de Japanse natuur. Een klein monpuntje is de prijs.
Japanse Tuin Toerisme Limburg.
De Japanse tuin van Hasselt ligt tussen de binnenstad en de grote ring, maar straalt toch een aangename rust uit. Het is een ideale plaats om wat rond te lopen en te genieten van het steeds wisselende uitzicht of om zomaar ergens te gaan zitten en te luisteren naar het stromende water.
Japanse Tuin en Jenevermuseum Hasselt passen inkomprijzen aan Extraatjes.
De toegangen tot alle stedelijke musea, het Belevingscentrum en Kruiden en Inspiratietuinen van de Abdijsite van Herkenrode en de Japanse Tuin blijven gratis voor de meer dan 15.000 Hasselt Uitpashouders. Voor 6 euro kan je als Hasselaar zon Uitpas bij Toerisme Hasselt en Provinciale Bibliotheek kopen om te genieten van voordelen bij bijvoorbeeld de inkom en het aanbod op Uit in Hasselt en of via de nieuwsbrief, en dat tot 1 april 2020.
Japanse Tuin riebedebie.be.
Algemene informatie Tarieven Groepen Scholen Bedrijven Contact. Gouverneur Verwilghensingel 23, 3500 Hasselt www.japansetuin.be Tel: 011 23 52 00 japansetuin@hasselt.be. Yokoso Festival 25 jaar Japanse Tuin. Met zijn 25, ha is deze tuin de plek bij uitstek om even te mogen proeven van de prachtige Japanse cultuur.
Japanse Tuin Dagattracties Dagtoerisme Limburg.
De Japanse tuin in Hasselt is, als grootste van zijn soort in Europa, d e plek bij uitstek om de Japanse cultuur ten volle te beleven. Oorspronkelijk zette een Japanse tuin aan tot meditatie en bezinning en dat is in Hasselt niet anders.
Japanse Tuin Hasselt Belgiƫ. Informatie Reviews Japanse Tuin Zoover.
Japanse Tuin scoort een 79, uit 10, op basis van 18 reviews. Acties voor Japanse Tuin. Review toevoegen Foto's' toevoegen Video's' toevoegen Accommodatie toevoegen Bezienswaardigheid toevoegen Print reviews RSS feed. Informatie over Hasselt. Vraag en Antwoord Hasselt. Bezienswaardigheden in Hasselt.
Japanse Tuin Visit Hasselt.
Japanse Tuin Vandaag. Stadswandeling met gids op zondag maandag. Stadswandeling met gids op zondag en maandag. 12 dingen die je niet mag missen in Hasselt. 10 dingen die je niet mag missen in Hasselt! Hasselt in 48 uur Tijd om te genieten.

Contacteer ons